Arena - Bloggers Arena Galati

Arena


Despre Bloggers Arena Galati


Am început în 2016 la o întâlnire de bloggeri locali cu o nostalgie acută pentru vremurile când se țineau long night-uri și lan party-uri unde cola bătrânească era sacră, mouse-ul cu bilă și tastatură mecanică galbenă erau vârful tehnologiei gaming-ului. De atunci au mai apărut console, realități virtuale și tot felul de alternative. Cum în prezent nu mai există niciun internet cafe unde să mai poți face asta, ne-am gândit ca ar fi un prilej bun sa inventăm noi unul.

Nu suntem deschiși non stop și nu e pentru oricine. Sunt câteva reguli să intri în club: Trebuie să fii blogger sau cititlor de blog, să știi cine e Mario, să iubești gaming-ul în orice formă al acestuia (pe consolă, pe PC, pe telefon, board games, cărți, etc) și să te inscrii pe site.

Păreri sincere

  • BAG este cel mai bun prilej să cunoști oameni faini noi. Am fost doar la ultima ediție și m-au cucerit. Nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Deși nu am câștigat niciun turneu, mă bucur că am reușit să fac niște băieți să se oftice pentru că o fată i-a bătut la Mortal Kombat.
    Luciana
    Gameriță
  • Cel mai tare eveniment pentru bloggeri și gameri din Galați!
    Chris Enoiu
    CS:GO Romania

Întrebări frecvente

1Când se organizează evenimentul?
Dacă ar fi totul perfect am face câte o ediție în fiecare săptămână, dar pentru că echipa BAG pe lângă bloggăreală mai are și job-uri reale, facem 2-3 ediții pe an. Dacă întâlnim un interes crescut și evenimentul crește de la ediție la ediție, vom mări și frecvența edițiilor.
2Pot să particip chiar dacă nu sunt blogger?
Evenimentul este adresat în principal bloggerilor și cititorilor acestora, dar dacă ești curios să participi la evenimenit, înscrie-te și te vom anunța dacă ai un loc în sală.
3Vreau să mă implic și eu, cum vă pot ajuta?
Organizarea unui astfel de eveniment implică destul de multe lucruri de făcut, printre care contactarea sponsorilor, pregătirea materialelor (design), printing, cutting, montare PC-uri și multe altele. Gata, nu-ți spunem mai multe pentru că nu vrem să te speriem. Te așteptăm în echipa noastră!
4Vreau să devin și eu blogger! Ce trebuie să fac?
Scrie content de calitate, pune poze de calitate, ai un blog îngrijit și actualizat și gata, ești blogger! Simplu, nu?
5Și cum? Voi vă întâlniți și vă jucați toată ziua? Altceva nu faceți?
La ediția cu numărul 4, bloggerii și oamenii de media prezenți la eveniment, au avut o discuție liberă unde au discutat despre oportunități, tehnologii, proiecte și pasiuni, timp de o oră. Ne dorim să avem astfel de sesiuni de discuții la fiecare ediție.