Bag5 - Bloggers Arena Galati

Bloggers Arena Galati

Nivelul 5


Sâmbătă, pe 24 Februarie, dacă îți iubești partenerul o să îl aduci de Dragobete în cel mai romantic eveniment din Galați. Bloggers Arena Galați 5 vine mai în forță ca niciodată. Bloggerii veterani, dar și cei mai noi, se întrunesc în arena să demonstreze cât de mult iubesc ceea ce fac. Promitem ca și în această ediție BAGăm jocuri, bere, cafea, premii și tot felul de alte surprize.

Pentru că moto-ul nostru în viață este Work hard, party harder, pe lângă ore de gaming vom ține și o discuție între bloggeri cu subiecte de interes comun, într-un cadru prietenos. Va fi un schimb de cunoștiințe între oamenii de online și prietenii lor.

Pe partenerii noștri nici nu a trebuit să îi întrebăm de 2 ori, că au zis DA la provocarea BAG. Starbucks ne asigură că suntem în stare să ducem la capăt bătăliile pixelilor și ne ajută cu câteva "găleți" de cafea de cea mai înaltă calitate. Pe la prâz când stomacul începe să facă mofturi, îl potolim cu bucate de la un sponsor surpriză. Ca să alunece bine mâncarea, Tuborg ne-a promis un frigider de bere rece. Frontera ne aduce gustărele să avem ce ronțăi, iar Thecon ne lasă să ne facem de cap la ei la birou. Max Fitness ne așteaptă la sală cu abonamente gratis să nu rămânem sedentari. Adquest IT ne premiază la final după ce toate bătăliile s-au dat, iar seara ne mutăm în Daily și ne facem turtă până dimineață.

Mulțumim în mod special fetelor de la Adquest pentru toată susținerea fără de care nu puteam să ajungem la atâtea ediții. Acestea fiind spuse, nu știm ce mai aștepți. Înscrie-te acum dacă ești blogger, iar dacă ești cititor, gamer, necromancer sau extraterestru, avem și pentru tine invitații!


Parteneri și sponsori


max-fitnes
frontera
starbucks
ruvix
adquest-it
fotobox
skol
adquest
thecon
otelu
aBeauty
gonzalex-01
marian
picture-perfect
logo

Ce ne jucăm?

VEZI EDIȚIILE ANTERIOARE


Prietenii #BAG


George Ciobanu

developer web

Cristi Enoiu

gamer înrăit

Adela Monu

designer

Laurențiu Mazilu

developer web

Geraldine Ghineț

designer

Ionuț Reșnoveanu

developer web

Alex Ghineț

Gamer Înrăit

Andrada Tudori

dancing queen

Oscar Teodoru

om normal

Lucian Ciurea

sysadmin

Cristi Ochiu

the eye

Marius Geru

quake master

Silviu Crutu

almighty

George Huidumac

unstoppable

Alex Ciupercă

developer/gamer

Vrei să te implici și tu?


Suntem o comunitate de pasionați de jocuri și online în plină expansiune. Dacă vrei să te implici, indiferent de mod, contactează-ne și ne-ar face plăcere să te cunoaștem.


Află cum